BİZE ULAŞIN 0553 718 55 65

Birinci Basamak Sağlık Çalışanları Birlik ve Dayanışma Sendikası

“Birey”sel Emeklilik…

- +
Biz sağlık çalışanları yaşanabilir bir emeklilik maaşı talep ediyoruz. Bize zorunlu tutulan “birey”sel ve “sözde” çözümlerle kandırılmak istemiyoruz. Gerçek bir emeklilik maaşı talep ediyoruz. 40 yılda yüz binlerce hastanın derdine çare arayıp, hastalıklarını önledikten, sağlıklarına kavuşturduktan, gece gündüz demeden, nöbetlerde, icaplarda insanüstü bir çaba ile çalıştıktan sonra artık emekli olabilmek, kendimizi daha fazla harap etmeden, çalışırken ölmeden biraz dinlenebilmek istiyoruz.
Bize dayatılan zorunlu emeklilik uygulamasının , borsa simsarı ya da ekonomist olmayan bizler için getirisi olmayan, bizden çok piyasa aktörlerine faydası olacak bir emek israfı olmasından çekiniyoruz. Zorunlu bireysel emeklilik uygulamasından çıkmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki dilekçeyi posta ya da güvenli elektronik iletişim araçları ile halk sağlığı müdürlüklerine bildirmelidirler.
——————————————————-——————————————————-———————————
Dilekçe örneği bireysel emeklilik sistemi web sitesinden alınmıştır. http://bireyselemekliliksistemi.org/… ——————————————————-——————————————————-———————————
………..………..………..………..……….. EMEKLİLİK A.Ş.’NE
………..
6740 Sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu’nun Ek 2. maddesi uyarınca otomatik olarak bireysel emeklilik sistemine dahil edildiğim bilgisi …/…/2017 tarihinde tarafıma iletilmiştir.
Aynı kanun maddesine göre sahip olduğum cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Bu kapsamda adıma düzenlenen sözleşmenin feshedilerek yapılan kesintiler ve varsa yatırım gelirlerinin yasal süresi içerisinde tarafıma iadesini arz ederim. …/…/2017
Adı Soyadı:
İmza:
T.C. Kimlik No:
IBAN :
Adres :
e-posta :
Telefon :

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.

WhatsApp İletişim
WhatsApp İletişim Hattı
WhatsApp iletişim hattına hoşgeldiniz! Aşağıdaki butona tıklayarak hemen iletişime geçebilirsiniz. :)