Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Taşınma ve yer değişikliği işlemlerinizle ilgilenirken kendi kriterlerinizi öncelikli hale getirebilirsiniz. Sizi iyi yaşamaktan uzaklaştıran insanlarla savaşmak yerine, kendinize bu durumu yaşamayacağınız ortamlar seçmelisiniz. Gerektiği noktada erteleme ve düzenlemelere gitmek kendinizi daha rahat hissettirebilir.

Koç Burcu Özellikleri

Koç Burcu Lider Özelliklerine sahip bir burçtur. Koç Burcu grubunda doğmuş insanlar genellikle zeki, macera seven, tutkulu ve idealist insanlardır. Koç Burcundan olan insanlar cevresindeki insanlar ile iyi anlaşabilirse iyi bir arkadaş sevgili yada dost olabilirler. Koç Burcu insanları iş hayatında yönetim yeteneğine ve disipline sahiptir. Karşılaşacakları olumsuzluklar onları etkilemez. Endüstriyel konularda genellikle başarılıdırlar. Bazı durumlarda bir işe başlarken göstermiş oldukları dikkat ve ilgiyi iş bitiminde gösteremedikleride olabilmektedir. Bu yüzden bazı durumlarda öfkeli ve anlaşılmaz olabilirler.
Yönetici Gezegeni:
Mars