Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu

Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Çalışma ortamınızı iyileştirecek, motivasyonunuzu arttıracak gelişmeler yaşanabilir. Kendinize çeki düzen vermek fiziksel ve mental olarak daha zinde olmanızı sağlayabilir. Alacağınız haberler sadece ekonomik yönde olmayıp duygusal açıdan da sizi besleyebilir.

Balık Burcu Özellikleri

Balık Burcu insanı hayalgücü yüksek olmaları ile tanınır. Romantizmi çok severler. Balık burcu insanı doğanın güzelliklerinden de hoşlanır. Dürüsttürler. Yalan ve sahtekarlıktan hiç hoşlanmazlar. Balık burcu insanı cömerttir. Cömertlikleri yüzünden başkalarına yardım ederken gereğinden fazla şey verebilirler. Balık burcu insanı takdir edilmeyi beklemez. Azimli ve kararlı olurlar. Hedeflerine ulaşmak konusunda oldukça başarılıdırlar. Romantik olduklarından dolayı aşık olmayı ve bağlanmayı severler. Konu aşk olduğunda ise mükemmelliyetçidirler. Yaratıcılık gerektiren işlerde hayalgüçlerinin güçlü olması sebebiyle oldukça başarılı olabilirler. Balık burcu insanı mütevazidir.
Yönetici Gezegeni:
Neptün
Element:
Su
Nitelik:
Değişken
Uğurlu Sayıları:
2, 6
Gün:
Cuma
Uğurlu Taşı:
Akuamarin