BİZE ULAŞIN 0553 718 55 65
BİZE ULAŞIN 0216 353 42 43

Dokumanlar

Birinci Basamak Sağlık Çalışanları Birlik ve Dayanışma Sendikası

Üye olmak İstiyorum. Ne Yapmalıyım?

- +

Yapmanız gereken sadace birkaç adımdan ibaret.Öncelikle şuan itibariyle bir başka sendikaya üye iseniz lütfen buraya tıklayınız.

Şuan itibari ile herhangi bir sendikaya üye değil iseniz,lütfen “Birlik ve Dayanışma Sendikası Kayıt-Formu” na tıklayarak açılan sayfadaki istenilen bilgileri giriniz.

ÖNEMLİ UYARI !!! —>   “Birlik ve Dayanışma Sendikası Kayıt Formu” kullanmakta olduğunuz tarayıcının (Mozilla,İnternet Explorer,Chrome,Vs... )  güncelliğine bağlı olarak görüntülenemiyor ise lütfen başka bir tarayıcı deneyin ya da bu konu ile ilgili mail adresimiz veya sosyal medya üzerinden bizimle irtibata geçiniz.

BİRLİK ve DAYANIŞMA KAYIT FORMU’nu doldururken dikkat edilmesi gerekenler;

1.Doldurmuş olduğunuz formdan 3 adet çıktı alınız.

2.Her üç nushaya da ayrı ayrı imza atmanız gerekmektedir.

3.Formda belirtilen “KADRO ÜNVANI” alanına size uygun olan kodu giriniz (Kadro Ünvan Kodları:81109 Tabip / 84004 Hemşire / 84053 Ebe / 84103 Sağlık Memuru )

4.Tüm evraklarınız hazır ise YURİÇİ KARGO’nun 444 99 99 numaralı telefonunu arayarak,evraklarınızın Yurtiçi Kargo çalışanı tarafından çalıştığınız birimden alınmasını sağlayabilirsiniz.

5.Kargo adresi kısmına Müşteri Kodu: 308394237 yazmanız yeterli olacaktır.

6.Tüm bu işlemler YURTİÇİ KARGO tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Yurtiçi Kargo’nun “Adresten Alım” hizmetiyle ilgili daha detaylı ilgi için Tıklayınız

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.