Açık
Pazar Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu

15 Haziran 2022 İş Bırakma Kararı

Şiddete karşı gerçek önlem ve  yaptırımlar, emeğin karşılığı için adil ücretlendirme, hemen ve koşulsuz hakkaniyetli özlük hakları, güvenli ve insanca çalışma koşulları,  emeklilikte olan haklarımızın verilmesi, 30 haziran ceza yönetmeliğinin geri çekilmesi taleplerimiz aylardan beri yaptığımız ihtarlarımıza rağmen gerçekleştirilmemiştir. Bununla beraber TBMM genel kuruluna teklif olarak sunulan, taleplerimizi karşılamayan, vaatedilenin bile geri çekildiği düzenlemeye karşı 15 haziran 2022 tarihinde BİRLİK DAYANIŞMA SENDİKASI olarak bir günlük iş bırakma kararı aldık.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.