Az Bulutlu
Çarşamba Açık
Perşembe Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu

Aile Hekimliği tarihinde bir ilk ve Aile Hekimliği tarihinin en büyük kazanımı.

Birlik Dayanışma Sendikamızın 30 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği’nin disiplin maddelerine karşı açmış olduğu davada Aile Hekimliği Kanunu’nun sözleşme feshi maddelerinin Anayasaya aykırı bulunması dışında Aile Hekimliği Yönetmeliğinin disiplin maddeleri ki bu yönetmeliğe bu nedenle “CEZA YÖNETMELİĞİ” denmektedir tamamıyla Anayasaya aykırı değerlendirilmiştir. Karar metninde görüleceği üzere Danıştay tarafından Anayasa Mahkemesine sevk edilmiştir. Bilgi ve deneyimi ile güçlü bir şekilde dava açılmasını sağlayan sendikamız Hukuk Komisyonu Başkanı Dr. Mustafa Işıklı ve değerli sendika Avukatımız Turgut Işıklı’ ya teşekkür ediyoruz. Kararlı, güçlü, BİRLİK ve DAYANIŞMA ile hukuksal olarak da mücadelemize devam ediyoruz.

Birlik ve Dayanışma Sendikası Merkez Yönetim Kurulu