Az Bulutlu
Cumartesi Karla Karışık Yağmurlu

06.12.2021 İş Bırakma Kararı

KAMUOYUNA, TÜM SAĞLIK EMEKÇİLERİNE VE DEĞERLİ ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

Birlik ve dayanışmanın gücüne inanarak birlikte çalışma ve birlikte mücadele etme konusunda kendini defalarca göstermiş bir sendika olarak bir ekip üzerine kurulmuş Aile hekimliği Sisteminin tarafları için yapılacak her türlü iyileştirme ve vaadin hekim ve sağlık çalışanları ayrıştırılarak ya da görmezden gelinerek yapılmasını kabul etmiyoruz.

Hekimlere zam yaptık diye duyurulan ancak gerçekte yapılmayan, iş barışını bozan , Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarını zaten tamamen dışarıda bırakan bu uygulamayı kabul etmiyor ve kınıyoruz.
Bu amaçla, üretimden gelen gücümüzü kullanarak 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş bırakma kararı aldığımızı bildiriyoruz.

BBSÇ Birlik ve Dayanışma Sendikası Merkez Yönetim Kurulu

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.