Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

19.05.2022
A+
A-

19 Mayıs 1919, “Ya istiklal ya ölüm!” düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine armağan etmiştir.

Milli mücadelenin 103. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
Milli değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!