Genel Kurul

Anadolu Şube Delege Başvuru Duyurusu

ANADOLU ŞUBESİNDEN DUYRULUR…

Sendikamız Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Ardahan, Bartın, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Karabük, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Mardin, Mersin, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Yozgat, Zonguldak illerini kapsayan Anadolu şubemiz, Şube ve Genel Merkez Delege Seçimleri için çalışmalarını başlatmış ve seçim tarihlerini genel merkez onayını alarak belirlemiştir.

Delege olmak Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmayıp Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

Anadolu Şube Delegeliği ve Sendika Genel Merkez Delegeliği  olmak üzere  2 ayrı dilekçe örneği doldurup belirtilen süreler içinde Marmara Şube Adresine göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz. Dilekçe örnekleri ektedir.

Dilekçe gönderim adresleri:

Genel Merkez: Esentepe Mah. Milangaz cad.. No:73 Asia Recidence A Blok Daire:3

Kartal / İSTANBUL

Ege Şube: Cumhuriyet Bulvarı No: 305/A

Alsancak /Konak/ İZMİR

Anadolu Şube Delege Başvuru dilekçelerinin toplanması:

21 Aralık 2018  – 11 Ocak 2019 tarihleri arasındadır.

26 Ocak 2019 Cumartesi saat 10:00-12:00

1. Anadolu Şube ofisinde