BİZE ULAŞIN 0553 718 55 65

- +

BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİRLİK VE DAYANIŞMA SENDİKASI

ANADOLU ŞUBESİNDEN DUYRULUR…

Sendikamız Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Ardahan, Bartın, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Karabük, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Mardin, Mersin, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Yozgat, Zonguldak illerini kapsayan Anadolu şubemiz, Şube ve Genel Merkez Delege Seçimleri için çalışmalarını başlatmış ve seçim tarihlerini genel merkez onayını alarak belirlemiştir.

Delege olmak Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmayıp Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

Anadolu Şube Delegeliği ve Sendika Genel Merkez Delegeliği  olmak üzere  2 ayrı dilekçe örneği doldurup belirtilen süreler içinde Marmara Şube Adresine göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz. Dilekçe örnekleri ektedir.

Dilekçe gönderim adresleri:

Genel Merkez: Esentepe Mah. Milangaz cad.. No:73 Asia Recidence A Blok Daire:3

Kartal / İSTANBUL

Ege Şube: Cumhuriyet Bulvarı No: 305/A

Alsancak /Konak/ İZMİR

Anadolu Şube Delege Başvuru dilekçelerinin toplanması:

21 Aralık 2018  – 11 Ocak 2019 tarihleri arasındadır.

Delege Seçimleri:

26 Ocak 2019 Cumartesi saat 10:00-12:00

1. Anadolu Şube ofisinde
  2. Mersin  ili Çamlıbel Aile Sağlığı Merkezi

Kültür Mah. 4312 sok. No: 13 Akdeniz / MERSİN

Adreslerinde yapılması planlanmıştır.

Tüm üyelerimize saygıyla duyururuz.

BBSÇ Birlik ve Dayanışma Sendikası

Anadolu Şube Yönetim Kurulu

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.