Genel Kurul

Ege Şube Delege Başvuru Duyurusu

EGE ŞUBESİNDEN DUYRULUR…

Sendikamız Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, İzmir, Manisa, Muğla, Uşak, Yalova illerini kapsayan Ege şubemiz, Şube ve Genel Merkez Delege Seçimleri için çalışmalarını başlatmış ve seçim tarihlerini genel merkez onayını alarak belirlemiştir.

Delege olmak Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmayıp Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

Ege Şube Delegeliği ve Sendika Genel Merkez Delegeliği  olmak üzere  2 ayrı dilekçe örneği doldurup belirtilen süreler içinde Marmara Şube Adresine göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz. Dilekçe örnekleri ektedir.

Ege Şube Adresi: Cumhuriyet Bulvarı No: 305/A

Alsancak /Konak/ İZMİR

Ege Şube Delege Başvuru dilekçelerinin toplanması:

21 Aralık 2018  – 11 Ocak 2019 tarihleri arasındadır.

26 Ocak 2019 Cumartesi saat 10:00-12:00  arası Ege Şube ofisinde yapılacaktır.

Ege Şube Yönetim Kurulu

WhatsApp İletişim
WhatsApp İletişim Hattı
WhatsApp iletişim hattına hoşgeldiniz! Aşağıdaki butona tıklayarak hemen iletişime geçebilirsiniz. :)