Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bdsendika/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/classes/class.km.autoupdate.v3.php on line 73

Warning: Declaration of GDLR_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /home/bdsendika/public_html/wp-content/plugins/goodlayers-importer/goodlayers-importer.php on line 27
İzmir’de de Sahadayız! – Birinci Basamak Sağlık Çalışanları Birlik ve Dayanışma Sendikası

İzmir’de de Sahadayız!

Sahada yaşanan sıkıntıları yerinde tespit etmek,çözüm yolları konusunda üyelerimizin görüşlerini almak için İzmir’in Buca ilçesinde bulunan 17 No’lu Erdal Kardeş ASM ,27 No’lu Merkez ASM ve 20 No’lu Menderes ASM’yi ziyaret ettik.Birinci Basamak Sağlık Çalışanları Birlik ve Dayanışma Sendikası MYK üyesi Dr. Nuri Seha Yüksel ‘in öncülüğünde yaptığımız ziyaretlerde son dönemde yaşanan sorunlar hakkında bilgi alırken Birlik ve Dayanışma içinde bunları çözmek için sendikal mücadeleyi yükseltmemiz gerektiğini belirttik.

Yazar hakkında

BD Genel Merkez