BİZE ULAŞIN 0553 718 55 65
BİZE ULAŞIN 0216 353 42 43

Basın Açıklamaları

Birinci Basamak Sağlık Çalışanları Birlik ve Dayanışma Sendikası

Yeni ücret yönetmeliği taslak görüşmeleri sonrası birinci basamak çalışanlarının sorunları ve mağduriyetlerinin artacağı aşikardır.

- +

Aile hekimleri ve Aile Sağlığı çalışanlarının hak ve güvencelerinin sorumluluğunu hissederek , kuruluş amacımız ve misyonumuz gereği etkili bir mücadele maksadıyla , Birinci Basamak Sağlık Çalışanları Birlik ve Dayanışma Sendikası olarak; tüm sağlık çalışanlarının özlük hakları için mücadele eden siz değerli STK ların çözüm önerilerini zenginlik kabul etmekteyiz.

Birinci basamağın vazgeçilmezleri olan STK’ları haklarımız ve geleceğimiz için biraya gelmeye davet ediyoruz. Sorunlarımızı birlikte çözebilme kültürünü edinmiş bir sendika olarak biz Birinci Basamak Birlik ve Dayanışma Sendikası eylem ve çözüm planlarımızı oluşturmak üzere üzerimize düşen tüm yükü omuzlamaya ve çözüm için birlik olmaya varız.

Bu amaçla;

TTB, AHEF, ASEF, TAHUD, GENEL SAĞLIK İŞ, TSS, SES ve federasyonlara üye olmayan il derneklerine çağrımızı yapıyoruz, gelin hareket planımızı birlikte yapalım, geleceğimizi koruyalım.

”Bölünürsek yok oluruz,
Birlikte -ÇOK – oluruz!”

Birinci Basamak Sağlık Çalışanları

Birlik ve Dayanışma Sendikası

Merkez ve Şube Yönetimleri

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.