Cuma Parçalı Bulutlu

02.08.2022
A+

Önemle Duyurulur,

Üyelerimizin mesleki ve sendikal hak ve çıkarlarını savunurken ekonomik çıkarlarını da korumak bilinci ile bazı bankalarla yapılan maaş promosyon anlaşmalarının güncellenmesi ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Ülkemiz ekonomi ve enflasyon koşulları dikkate alındığında mevcut olan sözleşmelerin yeniden değerlendirilerek çalışanların lehine düzenlenmesi gerekmektedir.
Bu amaçla sendikamız tarafından hazırlanan başvuru dilekçesinin tarafınızdan uygun olarak doldurularak iliniz Sağlık Müdürlüklerine iletilmesini önemle duyururuz.

Birlik ve Dayanışma Sendikası Merkez Yönetim Kurulu

BDS BANKA PROMOSYON DİLEKÇE