Açık

A+
A-

BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİRLİK VE DAYANIŞMA SENDİKASI

1 NOLU ŞUBESİNDEN DUYRULUR…

Sendikamız İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Ağrı, Ardahan, Bartın, Çorum, Elazığ, Düzce, Erzurum, Erzincan, Eskişehir, Karabük, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sinop, Yozgat, Bilecik, Bolu, Sivas, Iğdır, Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun, Tokat, Amasya, Çankırı, Kastamonu, Tunceli, Kırşehir, Bayburt, Trabzon, Zonguldak, Ankara, Kars, Kırkkale, Edirne, Tekirdağ  illerini kapsayan 1 Nolu  şubemiz, Şube ve Genel Merkez Delege Seçimleri için çalışmalarını başlatmış ve seçim tarihlerini genel merkez onayını alarak belirlemiştir.

Delege olmak, Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmaktan öte Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

1 nolu Şube Delegeliği ve Sendika Genel Merkez Delegeliği  olmak üzere  2 ayrı dilekçe örneği doldurup belirtilen süreler içinde 1 nolu Şube Adresine göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz.  Dilekçe örnekleri ektedir.

1 nolu Şube Adresi: Esentepe Mah. Milangaz cad.. No:73 Asia Recidence A Blok Daire:3

Kartal / İSTANBUL

1 nolu  Şube Delege Başvuru dilekçelerinin toplanması:

10 Ocak 2022  – 28 Ocak 2022 tarihleri arasındadır.

Delege Seçimleri:

12 Şubat 2022 Cumartesi saat 10:00-12:00  arası 1 nolu Şube ofisinde yapılacaktır.

Tüm üyelerimize saygıyla duyururuz.

BBSÇ Birlik ve Dayanışma Sendikası

1 nolu  Şube  Yönetim Kurulu

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.