Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
Cuma Karla Karışık Yağmurlu
Cumartesi Karla Karışık Yağmurlu

Genel Merkez Delege Başvuru Duyurusu…

BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİRLİK VE DAYANIŞMA SENDİKASI

GENEL MERKEZİNDEN DUYURUDUR!

Sendikamız ,Şubelerimizin  ve Genel Merkezimizin  delege seçimleri için çalışmalarını başlatmış olup delegelik başvuru ve  seçim tarihleri  belirlemiştir.

Delege olmak Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmayıp Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

Delegelik Şube ve Genel Merkez delegeliği olarak 2 ayrı tipte olup 2 ayrı dilekçeyi de doldurmak gereklidir üyelerimiz her iki delegeliğe de müracaat edebilmektedirler.

Sendikamızın şu anda 2 şubesi bulunmakta olup il dağılımları şu şekildedir;

1 Nolu Şube:  İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Ağrı, Ardahan, Bartın, Çorum, Elazığ, Düzce, Erzurum, Erzincan, Eskişehir, Karabük, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sinop, Yozgat, Bilecik, Bolu, Sivas, Iğdır, Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun, Tokat, Amasya, Çankırı, Kastamonu, Tunceli, Kırşehir, Bayburt, Trabzon, Zonguldak, Ankara, Kars, Kırkkale, Edirne, Tekirdağ illerini kapsamaktadır.

2 Nolu şube  : Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak, Yalova, Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kayseri, Konya, Mardin, Burdur, Karaman, Niğde, Osmaniye, Kilis, Kahramanmaraş, Malatya, Şırnak, Hakkari, Van, Bitlis, Batman, Muş, Bingöl, Mersin, Siirt, Şanlıurfa illerini kapsamaktadır.

Delegelik başvuruları için doldurulacak dilekçe örnekleri ekte verilmiştir.

Delege seçimleri için baş vurular ilanın yapıldığı  10.01.2022 Pazartesi gününden başlar  ve   28. 01. 2022 Cuma günü saat 17,00 ye kadar devam eder.

Delegelik Başvuruları için doldurulan dilekçeler, Genel Merkezimize veya 2 Nolu Şube ofisimize yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak ücretsiz yollayabilirsiniz.

Dilekçelerin yollanacağı adresler:

Genel Merkez: Esentepe Mah. Milangaz cad.. No:73 Asia Recidence A Blok Daire:3

Kartal / İSTANBUL

2 Nolu Şube: Cumhuriyet Bulvarı No: 305/1 K.2

Alsancak /Konak/ İZMİR

Şubelerimiz ayrıca şubeler adına duyuruya çıkacaktır.

Delegelik başvurularından sonra   12 Şubat 2022 Cumartesi  10,00 – 12,00 saatleri arasında şubelerce belirtilecek merkezlerde yapılacaktır.

Tüm üyelerimize saygıyla duyurulur.

BBSÇ Birlik ve Dayanışma Sendikası

Genel Merkez Yönetim Kurulu

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.