BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİRLİK VE DAYANIŞMA SENDİKASI

MARMARA ŞUBESİNDEN DUYRULUR…

Sendikamız Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerini kapsayan Marmara şubemiz, Şube ve Genel Merkez Delege Seçimleri için çalışmalarını başlatmış ve seçim tarihlerini genel merkez onayını alarak belirlemiştir.

Delege olmak Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmayıp Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

Marmara Şube Delegeliği ve Sendika Genel Merkez Delegeliği  olmak üzere  2 ayrı dilekçe örneği doldurup belirtilen süreler içinde Marmara Şube Adresine göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz.Dilekçe örnekleri ektedir.

Marmara Şube Adresi: Esentepe Mah. Milangaz cad.. No:73 Asia Recidence A Blok Daire:3

Kartal / İSTANBUL

Marmara Şube Delege Başvuru dilekçelerinin toplanması:

21 Aralık 2018  – 11 Ocak 2019 tarihleri arasındadır.

Delege Seçimleri:

26 Ocak 2019 Cumartesi saat 10:00-12:00  arası Marmara Şube ofisinde yapılacaktır.

Tüm üyelerimize saygıyla duyururuz.

BBSÇ Birlik ve Dayanışma Sendikası

Marmara Şube  Yönetim Kurulu