Genel Kurul

Marmara Şube Delege Başvuru Duyurusu

MARMARA ŞUBESİNDEN DUYRULUR…

Sendikamız Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerini kapsayan Marmara şubemiz, Şube ve Genel Merkez Delege Seçimleri için çalışmalarını başlatmış ve seçim tarihlerini genel merkez onayını alarak belirlemiştir.

Delege olmak Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmayıp Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

Marmara Şube Delegeliği ve Sendika Genel Merkez Delegeliği  olmak üzere  2 ayrı dilekçe örneği doldurup belirtilen süreler içinde Marmara Şube Adresine göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz.Dilekçe örnekleri ektedir.

Marmara Şube Adresi: Esentepe Mah. Milangaz cad.. No:73 Asia Recidence A Blok Daire:3

Kartal / İSTANBUL

Marmara Şube Delege Başvuru dilekçelerinin toplanması:

21 Aralık 2018  – 11 Ocak 2019 tarihleri arasındadır.

26 Ocak 2019 Cumartesi saat 10:00-12:00  arası Marmara Şube ofisinde yapılacaktır.

Marmara Şube  Yönetim Kurulu

WhatsApp İletişim
WhatsApp İletişim Hattı
WhatsApp iletişim hattına hoşgeldiniz! Aşağıdaki butona tıklayarak hemen iletişime geçebilirsiniz. :)