BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİRLİK VE DAYANIŞMA SENDİKASI

GENEL MERKEZİNDEN DUYURUDUR!

Sendikamız ,Şubelerimizin  ve Genel Merkezimizin  delege seçimleri için çalışmalarını başlatmış olup delegelik başvuru ve  seçim tarihleri  belirlemiştir.

Delege olmak Sendikamızda aktif görev almak, Sendikalı olmayıp Sendika olmak isteyen tüm üyelerimizden delege başvuru dilekçelerini bekliyoruz.

Delegelik Şube ve Genel Merkez delegeliği olarak 2 ayrı tipte olup 2 ayrı dilekçeyi de doldurmak gereklidir üyelerimiz her iki delegeliğe de müracat edebilmektedirler.

Sendikamızın şu anda 3 şubesi bulunmakta olup il dağılımları şu şekildedir;

Marmara Şube: Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerini kapsamaktadır.

Ege şube  : Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, İzmir, Manisa, Muğla, Uşak, Yalova illerini kapsamaktadır.

Anadolu Şube  :  Diğer tüm illerimizi kapsamaktadır.

Delegelik başvuruları için doldurulacak dilekçe örnekleri ekte verilmiştir.

Delege seçimleri için baş vurular ilanın yapıldığı  21.12.2008 Cuma gününden başlar  ve   11. 01. 2019 Cuma günü saat 17,00 ye kadar devam eder.

Delegelik Başvuruları için doldurulan dilekçeler, Genel Merkezimize veya Ege Şube ofisimize yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak ücretsiz yollayabilirsiniz.

Dilekçelerin yollanacağı adresler:

Genel Merkez: Esentepe Mah. Milangaz cad.. No:73 Asia Recidence A Blok Daire:3

Kartal / İSTANBUL

Ege Şube: Cumhuriyet Bulvarı No: 305/A

Alsancak /Konak/ İZMİR

Şubelerimiz ayrıca şubeler adına duyuruya çıkacaktır.

Delegelik başvurularından sonra   26 Ocak 2019 Cumartesi  10,00 – 12,00 saatleri arasında şubelerce belirtilecek merkezlerde yapılacaktır.

Tüm üyelerimize saygıyla duyrulur.

BBSÇ Birlik ve Dayanışma Sendikası

Genel Merkez Yönetim Kurulu